2010-09-23

Tanya pengguna jalan raya ?

/ On : 12:10 PM/ Terimakasih telah menyempatkan waktu untuk berkunjung di BLOG saya yang sederhana ini. Semoga memberikan manfaat meski tidak sebesar yang Anda harapakan. untuk itu, berikanlah kritik, saran dan masukan dengan memberikan komentar. Jika Anda ingin berdiskusi atau memiliki pertanyaan seputar artikel ini, silahkan hubungan saya lebih lanjut via e-mail di cekotet@yahoo.com.
Dah biasa dah !Dah biasa dah !Dah biasa dah !


Dah biasa dah !Akibatnya kita yang rugi !


Kenapa tak percaya ke ? boleh sendiri tengok ooo . Kalau tanya Jabatan yang bertangungjawap sudah tahu ape jawapannya ooo . Sendiri boleh tengok macam mana diorang buat kerja ooo . 

Setiap Jabatan yang berkaitan dengan penggunaan jalan raya sepatutnya ada Majlis Tindakan Segera mereka . MTS ini mesti duduk dalam satu Team, menyediakan pelan tindakan segera mencari penyelesaian supaya kaedah yang sedia ada yang mereka pakai sentiasa dikemas kini sentiasa mengikut peredaran zaman supaya dapat menjimatkan pembaziran dari segi kos pembaikan berulangan . 

Saban tahun berlaku takkan tak de penyelidikan ( R&D ) dilakukan oleh pihak berwajib untuk menyelesaikan masalah yang sama berulang-ulang . Sebab tu perlunya diperbanyakkan sekolah-sekolah ( R&D ) diperingkat kebangsaan ini diujudkan inilah gunanya . 

Jadikan Negara kita ini sebagai pengeluar produk ( lebih baik ) dari sentiasa menerima produk ( pembaziran ) 
Lebih efektif untuk kerosak-kerosakan kecil . Mudah, cepat, mesra pengguna dan yang lebih bagus tidak menyusahkan pengguna jalan raya yang lain . Jentera ini hasil daripada banyaknya sekolah-sekolah ( R&D ) diperingkat kebangsaan hingga lah keperingkat universiti .

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

WANT TO KNOW HOW CHAD TAKES HIS DIGITAL CARTOON CREATIONS AND GIVE THEM THAT 3D LOOK?

WANT TO KNOW HOW CHAD TAKES HIS DIGITAL CARTOON CREATIONS AND GIVE THEM THAT 3D LOOK?
Here Chad has created some training videos for you to download right to your computer so you can follow along to see how he goes about creating his cartoons! Take a look at the the preview videos above to get more information on what the training course is all about.

All Cekotet Freands

Google Website Translator Gadget